Articole Populare

50 ml de țuică cu slănină și ceapă va înlocui orice medicament! Sfatul unui medic cu experiență…

Slănina este unul dintre cele mai bune remedii pentru întărirea sistemului imunitar. Datorită conținutului de acid arahidonic, au loc reacții care protejează organismul de viruși și bacterii. Dacă veți combina slănina cu ceapă, ca rezultat veți obține o bombă de vitamine, deoarece ceapa conține 36 de elemente din tabelul lui Mendeleev. Medicii ne recomandă să consumăm slănina cu ceapă, usturoi și o cantitate mică de alcool, de exemplu, țuică sau coniac. Băuturile alcoolice au proprietatea de a dilata vasele, iar grăsimea animală reglează contracțiile musculare ale organelor interne. Acest complex are un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular.

Echipa Bucătarul.tv vă propune să încercați o rețetă deosebită de slănină, care este delicioasă și foarte apetisantă –  o alternativă excelentă mezelurilor din comerț.sfat

Slănină în pungă

Ingrediente

 • 1.5 kg de piept de porc
 • 1 linguriță de sare
 • 1/4 linguriță de piper negru
 • 1 linguriță de condimente pentru carne
 • 4 căței de usturoi

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

 1. Tăiați pieptul de porc bucăți mici, dați usturoiul prin presă. Frecați pieptul cu sare, piper, condimente și usturoi.
  s2
 2. Puneți fiecare bucată de piept de porc într-o pungă de plastic, scoateți aerul și legați-le strâns. Puneți pungile cu slănină într-o cratiță cu apă rece. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți slănina timp de 2 ore.
  s3
 3. După acest timp opriți focul și lăsați slănina să se răcească în cratiță, fără să scurgeți apa. După ce s-a răcit, scoateți slănina din cratiță, înveliți-o în folie de staniol și dați-o la frigider pentru câteva ore.
  s4
 4. Această gustare de casă este cea mai bună alternativă a cârnaților din magazin.
  s1

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Autor text: Bucătarul.tv

Printare

error: