old

Articole Populare

(Video) Ananas pane ”Pina Colada” – un desert delicios doar pentru adulți!

De regulă, vara este timpul în care experimentați cel mai des prepararea a numeroase deserturi care să impresioneze oaspeții la următorul picnic sau petrecere la bazin. Vă prezentăm o rețetă de desert delicios, care va readuce aromele sezonului cald în case. Există puține modalități de a prepara ananasul într-un mod absolut delicios, de aceea Echipa Bucătarul.tv vine în ajutor. Aceste rondele de ananas pane cu alcool sunt atât de aromate și delicioase, încât vor cuceri oaspeții din prima. Urmăriți cât se simplu se prepară în materialul video de mai jos.

untitled-1

Ingrediente

  • 1 cutie de ananas rondele conservat
  • 1 pahar de rom
  • 1 pahar de făină
  • 2 ouă
  • 1 pahar de pesmeți
  • 1 pahar de fulgi de cocos
  • 1 pahar de zahăr pudră
  • 1 pahar de ulei

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

  1. Scurgeți sucul din cutia cu ananas și păstrați-l pentru mai târziu.
  2. Turnați romul în cutia cu ananas și dați la frigider.
  3. Într-un bol mic bateți ouăle cu 0.5 pahar de suc de ananas păstrat.
  4. Într-un alt bol amestecați pesmeții cu fulgii de cocos.
  5. Acoperiți fiecare felie de ananas cu un strat de făină, apoi înmuiați-l în ou și acoperiți-l cu un start de pesmeți și fulgi de cocos.
  6. Într-un alt bol amestecați zahărul pudră cu romul rămas în cutia cu ananas.
  7. Turnați uleiul într-o tigaie și puneți-o pe foc.
  8. Prăjiți feliile de ananas într-o tigaie cu ulei încins până se rumenesc.
  9. Lăsați să se răcească.
  10. Glazurați feliile de ananas pane cu amestecul de zahăr pudră și rom.

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1

Autor text: Bucătarul.tv

Printare

error: