1

Articole Populare

Cea mai delicioasă supă cu perișoare – perfectă pentru sezonul rece!

Vă prezentăm o rețetă de supă delicioasă cu perișoare. Este o supă dietică, plină de vitamine, foarte gustoasă, hrănitoare, din ingrediente simple și accesibile. Perfectă pentru copii, persoanele ce suferă de diabet sau alte afecțiuni ale tractului gastrointestinal. Este o supă perfectă pentru zilele reci de iarnă.

untitled-1

Ingrediente

  • 300g de carne tocată
  • 1 cartof mare
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 2 ardei grași
  • 1 ou
  • 2 g de condimente pentru carne
  • 3 g de sare
  • 35 g de unt
  • 4 fire de pătrunjel
  • 10 g de făină
  • 2 l de apă
  • sare
  • piper negru măcinat

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

 

Mod de preparare

  1. Amestecați carnea tocată cu condimentele, oul și ceapa tocată. Formați chifteluțele și aranjați-le pe o tavă de lemn, presărată cu făină.
  2. Curățiți și tăiați cartoful. Puneți-l într-un vas cu apă.
  3. Fierbeți cartofii la foc mic, timp de 15-20 de minute.
  4. Tăiați ardeiul gras și morcovul. Prăjiți legumele într-o tigaie încinsă cu unt, timp de 3 minute. Presărați cu sare și piper negru măcinat.
  5. Adăugați chifteluțele în vasul cu cartofi și fierbeți-le timp de 5 minute.
  6. Apoi adăugați legumele prăjite și amestecați. Gustați supa.
  7. Fierbeți supa încă timp de 10 minute.
  8. Serviți supa cu smântână și verdeață tocată.

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1

Autor text: Bucătarul.tv

Printare

error: