Articole Populare

O budincă perfectă din brânză! Faceți-o neapărat după această rețetă!

Această budincă din brânză de vaci este foarte gustoasă și reprezintă desertul ideal pentru copii. Budinca este moderat de dulce, nu conține făină, este foarte gingașă și moale. Puteți servi acest deliciu sănătos la micul dejun sau ca gustare între mese. Savurați budinca cu dulceață, miere sau iaurt.

Ingrediente

  • 250 g de brânză de vaci
  • 1 lingură de zahăr
  • 1/2 linguriță de sare
  • 2 ouă
  • 2 linguri de griș
  • 1/2 pahar de lapte

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

 

Mod de preparare

  1. Amestecați grișul cu lapte și lăsați masa să stea timp de 10 minute, ca să se umfle grișul.
  2. Bateți ouăle cu zahăr, adăugați brânza, sarea și grișul umflat.
  3. Amestecați toate ingredientele și turnați masa într-o formă de copt unsă cu unt și presărată cu pesmeți sau griș (ca să nu se lipească).
  4. Coaceți budinca în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de 40 de minute, nu deschideți ușa cuptorului, ca să nu se lase budinca.

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Autor text: Bucătarul.tv

Printare

error: