old

Articole Populare

Papanași și gogoși cu brânză – un desert incredibil de gustos pentru cei dragi!

Papanașii sunt un desert extrem de gustos, care este preferat de majoritatea din noi. Pentru pofticioșii de acest desert extraordinar, echipa Bucătarul.tv a pregătit o rețetă specială, care se prepară destul de ușor, plus la toate puteți prepara și gogoși din aluatul obținut, o rețetă foarte simplă, fără drojdie, care este ideală atunci când nu aveți mult timp la dispoziție, dar aveți o poftă nebună de gogoși. Încercați neapărat această rețetă, cei dragi vor fi încântați de papanași și gogoși!

papanasi

Ingrediente

  • 360-400 g de brânză de vaci
  • 3 ouă
  • 3 linguri de zahăr
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • ¼ linguriță de sare
  • 12 linguri de făină
  • 350 ml ulei

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

  1. Amestecați brânza cu ouă, zahăr, sare și bicarbonat de sodiu până la omogenizare.
    p1
  2. Adăugați făină. Am folosit 12 linguri cu vârf de făină.
    p2
  3. Frământați aluatul. Mai adăugați făină, dacă va fi necesar, depinde de umiditatea brânzei.
    p3
  4. Rupeți bucăți mici din aluat, formați biluțe sau gogoși.
    p4p5
  5. Prăjiți papanașii și gogoșile în ulei (350 ml) pe ambele părți până se rumenesc frumos.
    p6p7
  6. Așezați papanașii și gogoșile pe un prosop de hârtie ca să absoarbă excesul de ulei.
    p8
  7. Presărați papanașii cu zahăr pudră și turnați deasupra ciocolată topită. Sunt extrem de gustoși!
    p9papanasi

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Autor text: Bucătarul.tv

Printare

error: