old

Articole Populare

(Video) Pentru acest desert aromat nu este nevoie de aluat… Totul este gata în doar 15 minute datorită acestui truc!

Tradiționalul ștrudel vienez cu mere este desertul meu preferat, dar acum va fi vorba despre un alt deliciu. Ceva asemănător acestei prăjituri delicioase poate fi preparat în 15 minute, fără să pierdem mult timp cu aluatul!

Această rețetă ne oferă posibilitatea să preparăm mini-rulade cu o diversitate mare de umpluturi: cu brânză de vaci și vanilie, umplutură de mac, amestec de fructe de pădure, banane, ciocolată și nuci. Dar, pentru că eu ador merele, de cele mai multe ori aleg varianta prezentată în această rețetă: cu umplutură de scorțișoară, nucșoară și bucăți de mere caramelizate…

Ruladă cu mere

Ingrediente

  • pâine albă pentru french toast sau lipie subțire
  • 120 g de unt
  • mere
  • scorțișoară și zahăr
  • sirop de zahăr

Mod de preparare

  1. Tăiați marginile feliilor de toast sau tăiați lipia în dreptunghiuri.
    18_1
  2. Presați cu un sucitor felia de toast ca ea să devină plată. În caz că folosiți lipie nici nu este nevoie să presați cu sucitorul, deoarece lipia subțire este un substitut excelent al feliei de toast subțire în mai multe rețete pe care eu le folosesc.
    56_2
  3. Amestecați zahărul și scorțișoara, iar separat topiți untul. Turnați siropul de zahăr peste bucățile de mere și așezați-le pe bucata de lipie sau felia de toast presată.
    17_3
  4. Rulați o mini-ruladă cu umplutură de mere.
    43_4
  5. Înmuiați mini-rulada în unt topit.
    40_5
  6. Rostogoliți-o în amestecul de zahăr și scorțișoară. Puteți folosi, de asemenea, nucă măcinată: aceasta va oferi desertului o aromă incredibilă!
    58_6
  7. Așezați mini-ruladele pe o tavă tapetată cu folie de aluminiu (puteți înlocui folia de aluminiu cu hârtie de copt).
    11_7
  8. Coaceți mini-ruladele cu mere la temperatura de 180 de grade, timp de 15 minute.
    40_8
  9. Bucatele se servesc fierbinți, mie îmi place în special combinația inedită dintre gustul de mere cu scorțișoară și cacao! Alte îmbinări reușite sunt înghețata de vanilie, frișca sau ciocolata topită.
    76_9

Acest clip vă va dezvălui toate secretele preparării celor mai delicioase mini-rulade cu mere! Apetisant – e puțin spus.

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Sursa: Perfect-ask.com

Printare

error: