Articole Populare

Am rămas uimită când am văzut că a adăugat oțet în această mâncare. Nici nu m-am așteptat că va fi atât de gustos!

Vă propunem să încercați o rețetă delicioasă în stil coreean de care o să vă îndrăgostiți de la prima înghițitură. “Pipotele de pui în stil coreean” reprezintă o mâncare gustoasă și neobișnuită, cu aromă deosebită și gust ușor picant. Pipotele de pui se fierb, apoi se marinează în sos de soia și oțet timp de câteva ore. Aromele se întrepătrund bine și ca rezultat, obțineți o mâncare originală și plină de gust. Diversificați meniul familiei și preparați chiar astăzi aceste pipote delicioase!

Pipote de pui în stil coreean

Ingrediente

  • 1 kg de pipote de pui
  • 2-3 căței de usturoi
  • 1 lingură de oțet
  • 3 cepe
  • 4 linguri de sos de soia
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui
  • sare și piper negru măcinat după gust

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

  1. Curățați pipotele de pielițe și fierbeți-le timp de aproximativ 1.5 ore.
  2. Tăiați pipotele fierte felii subțiri.
  3. Prăjiți ceapa în ulei. Curățați usturoiul și dați-l prin presă.
  4. Adăugați în pipote: ceapa, usturoiul, sosul de soia și oțetul. Condimentați toate ingredientele cu sare și piper și amestecați.
  5. Dați mâncarea la frigider pentru 5-6 ore, ca să se marineze bine.

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Autor text: Bucătarul.tv

Printare

error: